És de tots sabut que actualment, en la nostra societat, hi ha famílies que s’ho passen molt malament a nivell econòmic, també, tots entenem que aquestes situacions porten moltes conseqüències, psíquiques, físiques i relacionals a nivell personal, familiar i social.

Pels cristians, el que fem amb els nostres diners no és una qüestió menor i tampoc cosa estrictament privada. Tot el que posseïm i administrem tenim l’obligació de que ajudi a construir el Regne de Déu ara i aquí. És per això que l’Església té organitzada Càritas, i en aquests moments ens adonem com la nostra societat hi recorre i s’hi recolza.

Des de la nostra Càritas Parroquial us volem donar una oportunitat, senzilla però efectiva, per a fer la vostra aportació a la situació de les necessitats bàsiques que moltes famílies han d’afrontar.
Trobareu als establiments d’Arbeca una caixa en la qual podreu dipositar un producte que us demanarem. A més a més, com sempre, esperem els vostres aliments variats el desembre per compartir en les dates de Nadal.

Esperem la vostra resposta que alhora s’ha de convertir en solidaritat, prendre més consciència de la situació privilegiada que tenim nosaltres, de la situació precària en què molts viuen i d’una empatia que dóna fruits reals de solidaritat.

En nom de tots aquells a qui ajudarem, la Càritas parroquial us diu: Gràcies!